اجرای طرح "کیس متد" در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ارائه خدمات آموزش خود مراقبتی به بیماران در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاهمدیر  پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای طرح کیس متد در مراکز  درمانی زیر پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، محمد حسن عزتی در حاشیه نشست با مدیران پرستاری بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در این روش که به منظور ارتقاء کیفی خدمات به بیماران بستری اجرا می شود، پرستار هر بیمار مشخص و در ابتدا و انتهای شیفت کاری با حضور بر بالین بیمار ضمن معرفی خود به بیمار، روند پرستاری وی را بر عهده می گیرند.

وی با بیان اینکه نام پرستار  نیز بر تابلوی بالای تخت بیمار نوشته می شود تصریح کرد: این روش یک نوع شیوه مراقبتی اصولی است که پرستار در یک نوبت کاری تمام مراقبتهای بیمارانش را بر عهده می گیرد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در اجرای این طرح پرستار در ابتدای نوبت کاری، خود را به بیمارش معرفی نموده و در انتهای نوبت کاری نیز موظف است به بیمار بگوید از این پس مراقبت از شما را فرد دیگری بر عهده دارد.

عزتی خاطر نشان کرد: در این روش پرستار تحویل گیرنده باید ضمن بررسی شرایط و وضعیت بیمار، از تاریخچه بیماری و یا ابتلا به بیماری های زمینه ای وی نیز اطلاع یابد و اگر نیاز به خدمات پاراکلینیکی دارد پیگیری نماید.

وی همچنین از اجرای طرح صلاحیت حرفه ای پرستاران خبر داد و گفت: بر اساس این برنامه تمامی پرستاران باید تا سال 1400 نسبت به کسب صلاحیت حرفه ای اقدام نمایند و بر این اساس سالانه آزمون های تخصصی در این زمینه برگزار می شود.