بازدید سرزده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان دکتر شیخ

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی دکتر شیخ بازدید کرد.

دکتر سید محمد حسین بحرینی به همراه جمعی از مدیران این دانشگاه در بازدید شبانه از این مرکز ضمن اطلاع از روند خدمات رسانی به بیماران از بخش های مختلف این مرکز بازدید کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بخش های اورژانس، هماتوانکولوژی و درمانگاه بیمارستان دکتر شیخ بازدید و ضمن گفتگو با  همراهان بیماران، در جریان مشکلات و کمبود های این مرکز نیز قرار گرفت.

دکتر بحرینی،ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده در راستای خدمت به مجاوران و زائران بارگاه منور رضوی ، برای راه اندازی بخش MRI بیمارستان دکتر شیخ و تامین پزشکان مورد نیاز درمانگاه این مرکز ،قول مساعد داد.