برگزار ی نشست هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دومین نشست هیات امنا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست به منظور "ارائه گزارش حسابرسی 1397 ، گزارش شاخص های عملکرد نظام سلامت سال 1397 ، بررسی پیشنهادات متمرکز وزارتی و اختصاصی دانشگاه‏" با حضور اعضای هیات رییسه دانشگاه، جمعی از مدیران و مسئولان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست ضمن تاکید  بر صدور بخش نامه ها و آیین نامه ها بر اساس اعتبارات ابلاغی اظهار کرد: باید پیش از اجرای هر گونه پروژه و یا برنامه ای پیش بینی های لازم در این زمینه صورت گیرد تا مشکلات احتمالی در حین انجام کار ایجاد نشود.

دکتر محمد حسین بحرینی با بیان اینکه ایجاد سقف سازمان بیمه گر برای مراکز درمانی یکی از مشکلات دانشگاه محسوب می شود خاطر نشان کرد: مهمترین مسئولیت دانشگاه ارائه خدمات مناسب به بیماران مراجعه کننده زائر و مجاور بارگاه منور رضوی است.

وی با بیان اینکه مشهد مقدس سالانه پذیرای 35 میلیون زائر است که بار درمانی این افراد بر دوش مشهد است و سرانه ای در این زمینه اختصاص نمی یابد تصریح کرد: علاوه بر این افاغنه نیز بار بهداشتی و درمانی را بر دوش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نهاده است که باید در این زمینه تدبیری مناسب اندیشیده شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد کمبود اعتبارات حوزه پژوهش و فناوری را از دیگر مشکلات دانشگاه عنوان کرد و گفت: علیرغم کمبود اعتبارات، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شاخص آموزشی و پژوهشی پیشرفت های بسیار چشمگیری داشته است.