وضعیت زیر ساخت های ارائه آمار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد ارزیابی قرار گرفت

وضعیت زیر ساخت های ارائه آمار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد ارزیابی قرار گرفت

با حضور نماینده رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وضعیت زیر ساخت های ارائه آمار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این بازدید گزارش کاملی از اقدامات دانشگاه در حوزه های بهداشت و درمان و کارگروه های مختلف در حوزه کووید -19 ارائه شد.

مهندس سید مسعود ساداتی با بیان اینکه در این بازدید با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجتناب از موازی کاری از ورود اطلاعات در سامانه های کشوری تاکید شد خاطر نشان کرد: با ارتباط الکترونیک می توان از طریق وب سرویس و اتصال سامانه سینا به سامانه های وزارت بهداشت تمام چرخش اطلاعات به صورت الکترونیک انجام شود.

وی تصریح کرد در صورت اجرای این طرح، می توان به عنوان یک تجربه موفق در اختیار سایر دانشگاه علوم پزشکی کشور قرار گیرد.

مهندس ساداتی با بیان اینکه سامانه سینا در سطح  یک و سامانه HIS در سطح دو بیمارستان ها متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و این موضوع یکی از ظرفیت های این دانشگاه به شمار می رود  اظهار کرد: با وجود این دو سامانه می توان ضمن سهولت در دریافت اطلاعات،به راحتی آمار مغایر را مورد مقایسه قرار داد و با دریافت گزار ش های جامع برای تصمیم گیری های کلان از آن بهره برد.

سامانه سینا  نقش مهمی در استخراج اطلاعات صحیح در حوزه بهداشت دارد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه سینا در مسیر استخراج اطلاعات کمک شایانی به مسئولان و نیروهای حوزه بهداشت و درمان می‌کند.

دکتر مهدی قلیان در حاشیه بازدید دکتر همتی کارشناس مسئول بیماری های واگیر دار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:ظرفیت‌های سامانه سینا مورد استقبال مسئولان وزارت بهداشت واقع شده است و اطلاعات موجود در سامانه سینا در مراکز درمانی و مراکز 16 ساعته به‌روز و کامل بوده است.

گفتنی است، دکتر همتی  به نمایندگی از دکتر گویا رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز بهداشت ثامن و بیمارستان امام رضا(ع) بازدید و نحوه ارسال اطلاعات بیماری‌های واگیر در این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.