کلیه نیروهای معاونت درمان در شب‌های قدر به حالت آماده‌باش درآمده‌اند

مراسم احیاء شب های قدر در مسجد کوی پردیس و بیمارستان قائم(عج) برگزار می شود معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در جهت حفظ آرامش و سلامت عزاداران علوی کلیه نیروهای معاونت درمان در شب‌های قدر به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

دکتر شاپور بدیعی در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: بیمارستان قائم(عج) به وضعیت عادی بازگشته است و پذیرش انواع بیماران را دارد و در صورتی سیر نزولی و کاهشی ادامه یابد بیمارستان امام رضا(ع) هم از حالت اختصاصی بیماران کرونایی خارج خواهد شد و می‌تواند پذیرش تمامی بیماران را داشته باشد.

وی افزود: در روزهای اخیر تدوین دستورالعمل ویژه شب‌های قدر را توسط معاونت بهداشت داشتیم و در جهت حفظ آرامش و سلامت عزاداران علوی معاونت درمان هم به حالت آماده‌باش درآمده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از حضور نیروهای تخصصی پزشک و پرستار در پایگاه‌های امدادی شب‌های قدر خبر داد و گفت: با توجه به دستور ریاست دانشگاه در جهت برگزاری باشکوه و بی‌نقص مراسم شب‌های قدر و حفظ سلامت مردم، معاونت درمان نیروهای تخصصی پزشک و پرستار را در 20 پایگاه فعال سطح شهر مشهد (مکان‌های مجاز برگزاری مراسم احیاء) مستقر کرده تا در کنار نیروهای اورژانس 115 در خدمت مردم باشند.

دکتر بدیعی تصریح کرد: در شب‌های قدر تمامی مراکز درمانی با کلیه نیروها به‌حالت آماده‌باش هستند و هیچکس در این شب‌ها در مرخصی نیست و تمامی نیروهای درمانی در محل کار خود حاضر هستند.

وی با بیان اینکه توصیه اکید ما در شب‌های قدر عدم استفاده از وسایل مشترک است، تأکید کرد: خواسته مهم ما از عزاداران علوی این است که رعایت تمامی جوانب را در محل‌های برگزاری مراسم احیاء داشته باشند و از توزیع و خوردن نذری خودداری کرده و در محل برگزاری مراسم نیز ضمن رعایت فاصله اجتماعی، از وسایل شخصی استفاده کنند.