تمامی نیروهای اورژانس ۱۱۵ در شب‌های قدر به حالت آماده‌باش درآمده‌اند

ایجاد بیش از 14 هزار و 500 مسیر سبز در مسیر تقاطع های شهري برای آمبولانس های اورژانس 115مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای حفظ آرامش و سلامت عزاداران علوی کلیه نیروهای اورژانس ۱۱۵ در شب‌های قدر به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

دکتر رضا وفایی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، خاطر نشان کرد: در روزهای اخیر دستورالعمل ویژه شب‌های قدر تدوین شده است و در جهت حفظ آرامش و سلامت عزاداران علوی کلیه نیروهای اورژانس ۱۱۵ هم به حالت آماده‌باش درآمده است.

وی افزود: در شب‌های ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان و از ساعت ۲۱ تا ۲۴ که مراسم احیاء  برگزار می‌شود حضور نیروهای تکنسین اورژانس ۱۱۵ را خواهیم داشت؛ هرچند که حضور نیروهای امدادی و انتظامی در محل از یک ساعت قبل از مراسم تا یک ساعت پس از مراسم خواهد بود.

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص استقرار آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در محل‌های برگزاری مراسم شب قدر، گفت: در این طرح  استقرار آمبولانس و اتوبوس‌آمبولانس را در محل نخواهیم داشت؛ اما همانطور که اعلام شد نیروهای تکنسین اورژانس در کنار سایر نیروهای امدادی در محل برگزاری مراسم حضور دارند تا اقدامات درمانی اولیه و سرپایی را داشته باشند و در صورت نیاز بلافاصله نزدیک‌ترین آمبولانس به محل حادثه اعزام خواهد شد.

دکتر وفایی‌نژاد تصریح کرد: هماهنگی لازم با ستاد هدایت دانشگاه و مرکز MCMC به منظور خدمات رسانی مناسب به بیماران انجام شده است.

وی تاکید کرد: عمده مشکلات این شب‌ها ناشی از مسمومیت‌های تغذیه‌های ناسالم بوده و توصیه اکید ما به مردم این است که ضمن پرهیز از دادن و گرفتن انواع نذری‌ها، با داشتن تغذیه سالم در مسیر حفظ سلامت خود و اطرافیانشان کوشا باشند؛ همچنین به‌جهت عدم انتقال میکروب و ویروس از وسایل مشترک استفاده نکنند.