افزایش خدمات بستری به بیماران مسموم در دو بیمارستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برنامه ریزی و پیاده سازی برنامه های پزشکی از راه دور در دانشگاه علوم پزشکی مشهدمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور گسترش خدمات رسانی به بیماران حوزه مسمومیت، بر اساس برنامه ریزی ارائه این خدمات در دو بیمارستان شهید هاشمی نژاد و امام رضا(ع) انجام می شود.

دکتر شاپور بدیعی با بیان اینکه تا پیش از شیوع ویروس کرونا، ارائه خدمات به مسمومین تنها در بیمارستان امام رضا(ع) انجام می شد اظهار کرد: با همکاری اعضای هیات رییسه بیمارستان شهید هاشمی نژاد، اعضای هیات علمی و مسئولان دانشگاه، بخش مسمومین بیمارستان امام رضا(ع) در زمان شیوع کرونا به این مرکز انتقال یافت.

وی با بیان اینکه با توجه به نیاز مردم ساکن در شمال شهر مشهد، قرار بر این شد که بخش مسمومین در بیمارستان جدید شهید هاشمی نژاد راه اندازی شود تصریح کرد: در حال حاضر  علاوه بر خدمات رسانی به بیماران مسموم در بیمارستان امام رضا(ع)، خدمات رسانی به این دسته از بیماران در بیمارستان شهید هاشمی نژاد نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این طرح در راستای کاهش تمرکز خدمات رسانی و توسعه عدالت در توزیع خدمات اجرا شده است خاطر نشان کرد: همچنین با راه اندازی کامل بیمارستان شهید هاشمی نژاد  بخش نورولوژی و جراحی قلب باز نیز در این مرکز راه اندازی می شود.