با ابلاغ وزیر بهداشت؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شد

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حکمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سعید نمکی در این حکم، دکتر حسین ابراهیمی پور دانشیار، گروه علوم مدیریت و اقتصاد سلامت، دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب نموده است.

در این حکم آمده است: باعنایت به سوابق و تجربیات جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت حیدریه منصوب مي شويد تا با اتکال به خداوند متعال و با استفاده از تجربیات ارزنده خود در جهت تعالی کلیه امور دانشگاه اهتمام نمائید.