دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی در آمادگی کامل است

معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش تعداد بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کووید -19 در مناطق زیر پوشش این دانشگاه اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده این دانشگاه برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی در آمادگی کامل است.

دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست کمیته مراقبت و درمان کووید-19 در گفتگو با وب دا با بیان اینکه پس از افزایش مجدد تعداد بیماران، فعالیت این کمیته با جدیت بیشتر به طور مجدد آغاز شد و اعضای آن نیز به صورت هفتگی در نشستگی پیگیری ها و اقدامات انجام شده را مورد بررسی قرار می دهند خاطر نشان کرد: در راستای ارائه خدمات به بیماران، در حال حاضر بیمارستان 610 تختخوابی به بیماران کرونایی اختصاص یافته است و بیمارستان شریعتی نیز کماکان به بستری بیماران مبتلا به کووید-19 ادامه خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه برنامه نظام ارجاع بیماران حاد تنفسی، مشکوک و یا مبتلا به کووید-19 یکی از بهترین اقدامات دانشگاه از ابتدای شیوع ویروس کرونا به شمار می رود که به عنوان الگویی در سایر نقاط کشور نیز به  اجرا در آمد خاطر نشان کرد: این برنامه کماکان ادامه دارد و شهروندان در صورت دارا بودن علائم مشکوک به کرونا می توانند در مرحله نخست به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه و در صورت نیاز به مراکز سطح دو و سه ارجاع شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نشان دهنده کاهش توجه مردم به اصول بهداشتی است اظهار کرد: هر چند که رفع محدودیت ها اجتناب ناپذیر است و باید به مقوله اقتصاد نیز پرداخته شود اما به نظر می رسد مردم نسبت به فاصله گذاری اجتماعی، اصول بهداشتی و رعایت اصول خود مراقبتی کم توجه شده اند و این امر در هفته های اخیر موجب افزایش تعداد بیماران شده است.