آیت الله علم الهدی:اجازه دهید مدیریت کرونا استانی شود/ بدون همکاری مردم موفقیتی حاصل نمی‌شد نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه عملکرد مدافعان سلامت در بحث مبارزه با کووید ۱۹ بینظیر بود گفت: پرچم اسلام با حضور قهرمانانه سربازان امام زمان(عج) در حوزه سلامت و مبارزه با ویروس کرونا برافراشته‌تر از گذشته شده است.

به گزارش وب دا، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در همایش جهادگران سلامت بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: بسیجیان جامعه پزشکی در دانشگاه های علوم پزشکی خراسان رضوی خوش درخشیدند و موجب درخشش بیش از پیش نام خراسان رضوی شدند، این استان همواره در تمامی عرصه‌ها از جمله حوزه سلامت می‌درخشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم قدردان مدافعان سلامت باشیم، خاطرنشان کرد: اعضای بسیج جامعه پزشکی با برنامه‌های غربالگری، درمانی، حضور در منازل بیماران و سایر موارد کمک بزرگی به نیروهای خدوم حوزه سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی نمودند .

وی اضافه کرد: آمریکا در برنامه‌هایش براندازی ایران را تا سال ۲۰۲۰ داشت، اما خیالی خام بود و در این سال کشور ما به عنوان نماد مجاهدت در جهان معرفی شد و نقش جهادگران بسیجی در این عرصه در حوزه‌های مختلف از جمله پزشکی بر هیچکس پوشیده نیست.

امام جمعه مشهد گفت: فداکاری‌های مدافعان سلامت در هیچ‌کجای دنیا مشاهده نشد و به‌واقع نمونه دوم نداشت؛ تمدن مدرنیته آمریکایی‌ها مورد نفرت جهانیان قرار گرفته و در این کشور اوج بی‌عدالتی به‌حدی مشهود است که پرچم آمریکا توسط خود آمریکایی‌ها به‌ آتش کشیده می‌شود.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: آمریکایی‌ها با آن همه ادعایی‌ که در تمامی حوزه‌ها دارند در برابر ویروس کرونا یک تسلیم مطلق بودند و ضمن درمانده شدن، نتوانستند کوچکترین اقدام موثری در این خصوص انجام دهند و بالاترین آمار مبتلایان و فوتی‌های جهان را دارند.

وی تاکید کرد: امروز پرچم اسلام با حضور قهرمانانه سربازان امام زمان(عج) در حوزه سلامت برافراشته‌تر از گذشته شده است و اکنون همگان اثر عملی مجاهدات و از خودگذشتگی مدافعان سلامت و بسیجیان بسیج جامعه پزشکی را به‌خوبی مشاهده می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: از ظرفیت نخبگان در تمامی عرصه‌ها از جمله پزشکی باید بیش از پیش استفاده شود و نباید از نقش پررنگ و کلیدی جامعه نخبگان غافل شویم .

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه عملکرد بسیجیان بسیج جامعه پزشکی و مدافعان سلامت همواره مورد تقدیراست، گفت: این حضور پرافتخار و قهرمانانه تقدیر مقام معظم رهبری را به‌همراه داشت و بی‌شک این اجر و مزد آنان در نزد حق‌تعالی و امام رضا(ع) محفوظ است و ان‌شاالله پاداش ویژه‌شان را هم از امام زمان(عج) خواهند گرفت.