رییس دانشگاه: هموطنان از انجام سفرهای غیر ضروری به مشهد مقدس اجتناب کنند

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به افزایش آمار بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کووید-19 در شهر مشهد از تمامی هموطنان خواست از انجام سفرهای غیر ضروری به مقصد این شهر خودداری کنند.

دکتر سید محمد حسین بحرینی در گفتگو با وب دا ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) به تمام مردم ایران اظهار کرد: در حال حاضر مشهد از نظر تعداد بیماران مبتلا به کووید-19 در وضعیت قرمز قرار دارد و بهترین راهکار برای جلوگیری از افزایش تعداد بیماران رعایت بهداشت فردی، اصول فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و اجتناب از سفرهای غیر ضروری است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید -19 در مراکز زیر پوشش این دانشگاه در مقایسه با مدت مشابه ماه گذشته دو برابر افزایش یافته است خاطر نشان کرد: تعداد بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه نیز 50 درصد رشد یافته و ادامه این روند نگران کننده است.

دکتر بحرینی با اشاره به اینکه در مرحله نخست شیوع این ویروس، بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) که یکی از بهترین و مجهزترین مراکز درمانی دانشگاه محسوب می شود به امر پذیرش و بستری بیماران کووید-۱۹ اختصاص یافت که پس از کاهش آمار از این حالت خارج شده بود اظهار کرد: با توجه به افزایش مجدد تعداد بیماران مبتلا این مرکز درمانی به طور مجدد به بستری و درمان بیماران کووید-۱۹ اختصاص یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دوران اوج نخست کرونا در استان خراسان رضوی با همت همه مسوولان و مردم و به فرماندهی استاندار خراسان رضوی به خوبی سپری شد و امیدواریم که با رعایت اصول بهداشتی مرحله اوج دوم نیز با موفقیت پشت سر گذاشته شود.