اهدای عضو به یک بیمار زندگی دوباره بخشید

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موجب نجات و ادامه زندگی یک بیمار نیازمند به عضو شد.

به گزارش وب دا، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در هشتصد وچهاردهمین ( 814 ) عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزي؛ اسماعیل قائنیان فهندری 45 ساله كه از بیمارستان  طالقانی  به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأييد مرگ مغزي و رضايت خانواده وی در بيمارستان منتصریه تحت عمل جراحي اهدای عضو قرار گرفت .

دکتر ابراهیم خالقی خاطر نشان کرد: کبد  زنده یاد  اسماعیل قائنیان فهندری ؛ در بيمارستان منتصریه به آقای 61 ساله ساکن نیشابور  به صورت رایگان اهدا و پیوند شد و به بیمار زندگي دوباره بخشيد .