کسب رتبه نخست در محور اخلاق در پژوهش توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جشنواره نشریات دانشجوییدر جدیدترین رتبه بندی ارزشیابی سالیانه فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشورکه توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منتشر شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محور اخلاق در پژوهش موفق به کسب رتبه نخست شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این رتبه بندی وضعیت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور  در دو حیطه تولید علم و ساختار، در راستای برنامه­ های کلان علمی کشور و با استفاده از شاخص های یکسان مورد ارزیابی قرار می گیرد که در  نهایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کسب   100 امتیاز (تراز شده) در حوزه فعالیت های مرتبط با کمیته اخلاق در پژوهش که در حیطه ساختار مورد بررسی قرار می گیرند، رتبه اول را در کل دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور کسب نمود.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: نظارت بر طرح های پژوهشی بخصوص کارآزمایی های بالینی از نظر رعایت کدهای بین المللی اخلاق در  پژوهش، برگزاری برنامه های آموزشی برای پژوهشگران در خصوص آشنایی با مقررات اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی و اخلاق در انتشار آثار پژوهشی، نظارت بر عملکرد کمیته های سازمانی اخلاق در پژوهش دانشکده های زیرمجموعه دانشگاه، برگزاری کارگاههای کشوری و منطقه ای مرتبط با اخلاق در پژوهش  از جمله اقدامات انجام شده در  کمیته منطقه ای اخلاق در پژوهش دانشگاه به شمار می رود.