دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان نخستین کنگره آسیایی هیپنوتیزم

نخستین کنگره آسیایی هیپنوتیزم مهر ماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

این کنگره در محورهای هیپنوتیزم، سیر تاریخی،هیپنوتیزم، تئوریها و الگوها،نوروسایکوفیزیولوژی هیپنوتیزم،جامعه شناختی هیپنوتیزم،هیپنوتیزم پزشکی،بیهوشی و بی دردی هیپنوتیزمی،هیپنوتیزم روانشناختی،آسیب شناسی هیپنوتیزم،ادراک، شناخت و مدلهای طراحی مغز،هیپنوتیزم و تکنولوژی های تحریک مغز،فلسفه ذهن،نوروفیدبک، نوروساینس، سایکوسایبرنتیک،رویکردهای مهندسی در روانشناسی،هیپنوتیزم در ورزش و هیپنوتیزم دندانپزشکی 23 الی 26 مهر امسال برگزار می شود.

دبیر علمی کنگره آسیایی هیپنوتیزم در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این کنگره  بیش از دویست شرکت کننده خارجی و هشتصد شرکت کننده داخلی حضور خواهند داشت و برجسته ترین هیپنوتیزم درمانگرهای آلمان، فرانسه، ایتالیا ،سوئیس ، سوئد ، ترکیه ، مکزیک ، اتریش ،چین ،ژاپن ،نروژ ،اندونزی ،آفریقای جنوبی ،اروگوئه به ارائه سخنرانی و کارگاه های عملیاتی خواهند پرداخت.

دکتر مهدی فتحی با بیان اینکه شرکت کنندگان در کنگره آسیایی هیپنوتیزم ، امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دریافت خواهند کرد تصریح کرد: با توجه به جامعیت علمی این کنگره دانش آموختگان رشته های روانپزشکی ، روانشناسی و مشاوره ، طب مکمل از  15.5 امتیاز، پزشکان عمومی و متخصصین بیهوشی ۱۱  امتیاز و کارشناسان و کارشناسان ارشد و دکترای مامایی 4.5 امتیاز دریافت خواهند کرد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: علاقمندان تا 15 خرداد سال جاری می توانند نسبت به ارسال مقاله اقدام کنند و گروه های هدف برای کسب امتیاز باز آموزی می توانند به نشانی Www.ircme.ir مراجعه نمایند.

همچنین برای دریافت اطلاعات تکمیلی  با دبیرخانه کنگره یا شماره های۰۹۱۵۲۶۷۴۲۴۷خانم ناصح  و ۰۹۱۵۳۲۵۶۸۷۱ خانم لاری  تماس حاصل شود.