نقش موثر مشارکت و همکاری سمن ها و مراکز درمانی خیریه در اجرای طرح "بسیج ملی کنترل فشار خون بالا"

کمک 190 میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیماران نیازمنددر راستای مشارکت و توانمند سازی سمن ها و موسسات خیریه ، جلسه آموزشی بسیج ملی کنترل فشار خون، با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد و موسسات درمانی خیریه، کارشناسان مشارکت های اجتماعی دانشگاه و گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی، در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا،  مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست اظهار کرد:  سالانه حدود 100هزار نفر به دلیل عوارض فشار خون بالا جان خود را از دست می دهند که این میزان حدود 4 برابر مرگ های ناشی از سوانح و حوادث رانندگی است.

دکتر محمد جعفر صادقی خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بین 600 تا 700 هزار نفر به بیماری فشار خون بالا مبتلا باشند که از این تعداد حدود 240 هزار نفر از بیماری خود اطلاع ندارند .

دکتر محمد جعفر صادقی افزود: بسیج ملی کنترل فشار خون بالا یک کمپین بزرگ ملی و عمومی است و در این میان همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد و مراکز درمانی خیریه ، با توجه به ماهیت مردمی بودن آن می توانند نقش موثری در ارتباط با جامعه و به ویژه شناسایی افراد مبتلا به فشار خون داشته باشند .

در ادامه جلسه دکتر بابک اقبالی رئیس گروه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت به تشریح اهداف و جزییات مراحل اجرای فعالیت‌های بسیج ملی کنترل فشار خون و نحوه صحیح اندازه گیری فشار خون جهت حاضرین در جلسه پرداخت .