کسب مقام دوم المپیاد علمی و عملی اورژانس۱۱۵قطب شمال شرق درسطح کشور

هفتمین دوره المپیاد علمی و عملی با هدف ارتقا توان پرسنل اورژانس ۱۱۵ با حضور 100 نفر از منتخبین فوریتهای پزشکی از ده قطب کشور و به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد که تیم قطب شمال شرق به مقام دوم این المپیاد دست یافت.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا  با اشاره به اینکه مرحله ابتدایی انتخابی در سطح قطب شمال شرق و با حضور 31 شرکت کننده در سه قسمت آزمون تئوری و آسکی، آمادگی جسمانی و رانندگی آمبولانس و موتورلانس باهم به رقابت پرداختند در نهایت 10 نفراز  منتخبین شامل 5 تیم عملیاتی به این مسابقات و با آماده سازی این افراد بصورت ویژه اعزام شدند.

دکتر رضا وفایی نژاد افزود: این مسابقات به منظور افزایش توان عملیاتی و آمادگی جسمانی تکنسینهای اورژانس 115 برگزار شد و در مرحله نهایی المپیاد  آقایان جواد بندری و سعید نیکنام و مصطفی سردار آبادی و جمال خیر آبادی و مهدی قطبی و حسین بادین و عقیل فتوحیان و رضا پروین و حمید قیاسی نسب و جابر پارسازاده  حضور داشتند که موفق به کسب رتبه دوم کشور شدند.