حذف تومورهای مغزی با استفاده از دستگاه نوروناویگیشن ساخت متخصصان ایرانی

مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: با خریداری دستگاه نوروناویگیشن ساخت متخصصان ایرانی، برداشتن تومورهای مغزی با روشهای نوین و پیشرفته برای نخستین بار در شمال شرق كشور میسر شد.

به گزارش وب دا، دكتر حمید اعتماد رضایی افزود: این دستگاه كه در حذف تومورهای مغزی با استفاده از روشهای نوین نقش بسزایی دارد با پیگیریهای انجام شده و حمایتها به تازگی در اتاق عمل جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم(عج) مشهد نصب و راه اندازی شده است.

وی تصریح کرد: این دستگاه ساخت متخصصان ایرانی است حدود شش سال پیش مطابق نمونه استاندارد جهانی آن طراحی و ساخته شده است.

وی ادامه داد: بیمارستان قائم مشهد قطب درمانی بیماریهای مغز و اعصاب در منطقه شمال شرق كشور محسوب شده و هم اكنون بیماران مغز و اعصاب از دیگر شهرستانهای خراسان رضوی و استانهای همجوار برای دریافت درمانهای تخصصی به این بیمارستان ارجاع داده می شوند.

این پزشك فوق متخصص مغز و اعصاب گفت:با استفاده از دستگاه نوروناویگیشن مكانهای درگیر بدون نیاز به باز شدن جمجمه ردیابی می شود و در نتیجه حذف تومورهای مغزی و هیپوفیز، درمان ضایعات عروق مغز و انجام نمونه برداری از قسمتهای عمقی مغز با دقت و صحت بیشتری صورت می گیرد.

وی افزود: این دستگاه همچنین توانایی بكارگیری در اعمال جراحی پیچیده ستون فقرات را دارد.

دكتر اعتماد رضایی گفت: اقدامات برای خریداری و راه اندازی دو دستگاه پیشرفته دیگر در حوزه جراحی مغز و اعصاب شامل میكروسكوپ پیشرفته جراحی اعصاب و دستگاه كنترل اعصاب نواحی مختلف بدن بیمار حین عمل جراحی نیز در حال انجام است.

وی افزود: با نصب دستگاههای جدید اتاق عمل جراحی مغز و اعصاب بیمارستان قائم(عج) مشهد به استانداردهای بین المللی روز جهان نزدیكتر می شود.

گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكی مشهد با بهره گیری از پزشكان مجرب در رشته های عروق مغز، ستون فقرات، تومورهای مغزی و ضایعات قاعده جمجمه از توانمندیهای زیادی برخوردار است.