حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راهپیمایی ۲۲ بهمن

دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن "سالروز چهل و یکمین پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران" بار دیگر پشتیبانی همه جانبه خود را از ارزش های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

به گزارش وب دا، اعضای هیات رییسه، مسئولان، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد  هم گام با ملت شریف ایران باعزمی استوار و مشتهایی گره کرده با حضور گسترده و پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.

دانشجویان و دانشگاهیان همپای مردم در هوای سرد امروز (۲۲ بهمن ماه 98) فریاد "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" سر دادند تا بار دیگر دشمنان را ناامید کنند.

IMAGE
خدمات ایثارگرانه مدافعان سلامت ( پنج شنبه, 08 اسفند 1398 )