بازدید معاون بهداشت دانشگاه از پایگاه های غربالگری کووید‏- 19 در مبادی ورودی مشهد

00496.jpg - 50.59 کیلو بایتمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پایگاه های مشاوره ، اطلاع رسانی و غربالگری کووید‏- 19 در مبادی ورودی به شهر مشهد بازدید نمود.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی قلیان اول از همکاری صمیمانه جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و پلیس راهور در اجرای این برنامه قدردانی نمود.

وی ضمن عرض خداقوت، فرایند اجرایی غربالگری در مبادی ورودی به مشهد را مورد بررسی قرار داد و به ارائه نکات کاربردی پرداخت.

شایان ذکر است در این بازدید سید مجتبی احمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و رئیس مرکز بهداشت شماره 5 شهرستان مشهد نیز حضور داشتند.