ریشه‌کنی دائمی ویروس کرونا همکاری همه‌جانبه مردم با جامعه پزشکی کشور را می‌ط‌لبد

ارائه خدمات نوین درمانی به بیماران اورولوژی در دانشگاه علوم پزشکی مشهدعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه و عدم گسترش بیش از پیش ویروس کرونا و ریشه‌کنی دائمی آن نیازمند همکاری همه‌جانبه مردم با جامعه پزشکی کشور هستیم.

دکتر محمدرضا دارابی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: بیماری کرونا در کشور ما به شکل اپیدمی درآمده و هر روز جمع زیادی از هموطنانمان گرفتار این ویروس منحوس می‌شوند که متأسفانه تعدادی از آنان جان خود را به واسطه ابتلا به کووید 19 از دست می‌دهند.

وی افزود: یکی از راه‌های عدم گسترش و انتقال این بیماری در کاهش ترددها بوده و هرچه قدر که این امر کاهش یابد به همان نسبت افزایش سلامت مردم را شاهد خواهیم بود، اگر چرخه انتقال گسترش نیابد توان کادر درمانی در بازگشت سلامت افراد گرفتار به کووید 19 و غلبه بر این ویروس بالا می‌رود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اگر همکاری مردم در عدم ترددهای غیرضرور نباشد شاهد افزایش روزافزون مبتلایان به ویروس کرونا و کاهش توان کادر درمانی خواهیم بود، خاطرنشان کرد: بی‌شک مهمترین گام در ریشه‌کنی ویروس کرونا و خروج دائمی آن از کشور در همکاری مردم با مسئولان و کادر درمانی ستاد ملی مبارزه با کرونا است.

دکتر دارابی  با بیان اینکه در روزهای گذشته بارها تذکرات لازم از سوی مسئولان، پزشکان، پرستاران و دیگر کسانی که در امر درمان کرونایی‌ها درگیر هستند داده شده است، تصریح کرد: متأسفانه با وجود تمامی توصیه‌ها و هشدارهای مکرر، کمتر به این توصیه‌ها توجه شده و برخی‌ها این هشدارها را جدی نگرفته‌اند و امیدواریم روزی فرا نرسد که خودشان و یا اطرافیانشان گرفتار این بیماری بشوند تا بخواهند از نزدیک با این ویروس درگیر شوند و به این شکل سختی شرایط بیماران کرونایی، خانواده‌ها و اطرافیان گرفتار و همچنین کادر درمانی را درک کنند.

وی تأکید کرد: از زمان ورود کووید 19 به کشور اقدامات قابل توجهی توسط مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا صورت پذیرفته و یکی از شاخص‌ترین اقدامات صورت گرفته در بسته شدن درب‌های حرم مطهر رضوی و دیگر بقاع متبرکه سراسر کشور بود و در اینجا جا دارد که از اقدام شجاعانه تولیت‌های این اماکن مقدس بابت همکاری‌ای که با جامعه پزشکی کشور در راستای حفظ سلامت مردم و عدم گسترش بیش از پیش ویروس کرونا در ایران داشتند تقدیر و تشکر کنیم.

مدیرگروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه تعطیلی اماکن مذهبی در راستای غلبه بر کرونا به تنهایی کافی نیست، گفت: برای تحقق این مهم نیازمند تعطیلی تمامی مکان‌های شلوغ و پرتردد همچون فروشگاه‌ها و بازارها هستیم و از استاندار خراسان رضوی درخواست اتخاذ تصمیم و تدبیری جدی در این خصوص هستیم.

دکتر دارابی اضافه کرد: مسئله دیگر در عدم توجه مردم به توصیه‌های مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص عدم سفرهای نوروزی بود، با وجود آنکه بارها اعلام شد امسال برنامه‌ای در این ایام نداریم باز هم شاهد تردد مردم در جاده‌ها به مقاصد مختلف از جمله مشهد هستیم.

وی بیان کرد: از مسئولان استانی می‎خواهیم که هرگونه تصمیمی مبنی بر بستن ورودی‌ها، کنترل ترددها و عدم ارائه خدمات نوروزی در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف نیاز به سرعت اتخاذ کنند .