افزایش مراکز منتخب 16 ساعته فعال در برنامه کنترل کرونا به 38 واحد

0002.jpg - 12.24 کیلو بایتمدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش مراکز 16 ساعته خدمات جامع سلامت به منظور ارائه خدمات سطح یک به بیماران سندرم حاد تنفسی و مشکوک به کووید-19 خبر داد.

دکتر محمد حسن درخشان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه همزمان با شیوع ویروس کرونا زیر پوشش، تمامی واحدهای نظام شبکه در برنامه پیشگیری و کنترل بیماران به شکل جدی وارد شدند خاطر نشان کرد: در این مدت ضمن ارائه خدمات سطح یک در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، 19مرکز در مشهد نیز در دو نوبت صبح و عصر به مراجعین خدمات دادند .

وی تصریح کرد: به منظور گسترش خدمات رسانی به بیماران سندرم حاد تنفسی و مشکوک به کووید-19 تعداد مراکز خدمات جامع سلامت 16 ساعته به 19 مرکز در مشهد افزایش یافته است و در سایر مناطق زیر پوشش دانشگاه نیز یک مرکز ۱۶ ساعته در مرکز هر شهرستان فعال هستند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  افزود: این مراکز در دو شیفت صبح و عصر در تمام ایام هفته به ارائه خدمت به شهروندان می پردازند.

لیست مراکز خدمات جامع سلامت  در شهر مشهد را به شرح ذیل است: