رییس دانشکده پزشکی؛ مردم توصیه های پیشگیرانه را در زمینه کرونا جدی بگیرند

رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مردم باید توصیه های پیشگیرانه در زمینه ویروس کرونا را جدی تر بگیرند و یک لحظه خود را جای  اعضای تیم درمان قرار دهند که روزهاست که خانواده خود را ملاقات نکرده اند و فشار کاری زیادی را تحمل می کنند.

دکتر طلایی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: مردم باید آگاه باشند که بی توجهی به اصول پیشگیرانه می تواند آسیب های  زیادی را به خودشان ، سیستم درمانی کشور و خانواده تیم درمانی وارد کند.

وی با بیان اینکه به منظور حفاظت تیم درمانی ، در حال حاضر خوشبختانه با کمک خیرین و حمایت دولت ، تجهیزات کامل فردی در اختیار این افراد قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر بیماران کرونایی در بیمارستان های شریعتی، قائم(عج)، امام رضا(ع) و کودکان اکبر بستری هستند و پرسنل این مراکز نیز مجهز به وسایل حفاظت فردی هستند.

دکتر طلایی با اشاره به اینکه سعی شده با فعالیت تیم کنترل عفونت بیمارستان ها و تجهیزات فردی که در اختیار تیم درمان قرار می گیرد زمینه ابتلا آنها به بیماری تا حد امکان کاهش داده شود گفت: مسئولین دانشگاه برای سلامت  تک تک افراد  تیم درمان ارزش زیادی قائل هستند و نکات پیشگیرانه نیز به تیم درمان آموزش داده شده است تا از سلامتی خود مراقبت کنند.

رییس دانشکده پزشکی مشهد بیان کرد: به محض وجود کوچکترین علامت ابتلا به ویروس کرونا، فرد مورد نظر تحت مراقبت قرار می گیرند.