روزانه 5 هزار بسته بهداشتی و حفاظتی ویژه بیماران خاص در مشهد تولید و توزیع می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه 5 هزار بسته بهداشتی و حفاظتی ویژه بیماران خاص با همکاری بسیج جامعه پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی، آستان قدس رضوی و شهرداری آماده شده و به‌صورت رایگان در اختیار این نوع بیماران قرار می‌گیرد.

دکتر شاپور بدیعی در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: راه‌اندازی کارگاه ویژه آماده‌سازی، نگهداری، تأمین و تجهیز اقلام و محصولات بهداشتی و حفاظتی بیماران خاص توسط بسیج جامعه پزشکی اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر بوده که می‌تواند خدمت‌رسانی مطلوبی در روزهای سخت کرونایی به بیماران خاص استان داشته باشد.

وی افزود: با این اقدام شاخص صورت گرفته توسط پزشکان بسیجی بیماران خاصی همچون دیالیزی‌ها، MSها، سرطانی‌ها، تالاسمی‌ها، هموفیلی‌ها و دیگر بیماران صعب‌الاعلاج می‌توانند اقلام و محصولات موردنیاز خود را به‌صورت کاملاٌ رایگان درب منزل دریافت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تولید روزانه 5 هزار عدد از انواع اقلام و محصولات بهداشتی و حفاظتی بیماران خاص در این کارگاه نشان از همت جهادی بالا و حرکت ارزنده و خستگی‌ناپذیر نیروهای بسیج جامعه پزشکی استان دارد، خاطرنشان کرد: سرعت عمل و کیفیت کاری بالا از مهمترین ویژگی های این برنامه توسط بسیجیان جامعه پزشکی است.

دکتر بدیعی تصریح کرد: این اقدام موجب در خانه ماندن بیماران خاص و عدم تکثیر کووید 19 در روزهای سخت کرونایی در میان آنان می‌شود و حرکت صورت‌گرفته از بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی نشان از درایت بالا و اهمیت ویژه آنان در مقوله سلامت این نوع بیماران دارد.

وی با اشاره به اینکه  بسته‌های ویژه بیماران خاص شامل ماسک، دستکش، محلول ضدعفونی‌کننده دست و سطوح، هندراب و دیگر ملزومات بهداشتی و حفاظتی مورد نیاز آنان بوده است، تأکید کرد: بسته های ویژه بیماران خاص با همکاری بسیج جامعه پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی، آستان قدس رضوی و شهرداری آماده شده و در اختیار این نوع بیماران در مناطق تحت پوشش قرار می‌گیرد و در گام بعد نیز توزیع این پک‌ها را با همکاری مجموعه‌های مختلف در میان بیماران خاص سراسر استان خواهیم داشت.