برگزاری اولین همایش ملی "مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون"در مشهد

Ù¾ÙˆØ³ØªØ± اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون (پنجمین کنفرانس هپاتیت مشهد)

اولین همایش ملی "مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون" از دوم تا چهارم آبان ماه سال جاری در مشهد برگزار می گردد.

به گزارش وب دا، اولین همایش ملی مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون (پنجمین کنفرانس هپاتیت مشهد) دوم تا چهارم آبان ماه از سوی مرکز تحقیقات عفونت‌های منتقله از خون جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و شبکه هپاتیت ایران در شهر مشهد برگزار می‌شود.

در این همایش تازه‌های اپیدمیولوژی،‌ تشخیص، درمان، مراقبت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون شامل هپاتیت‌های ویروسی B و C، HIV/AIDS،HTLV و سایر عفونت‌های ویروسی و غیر ویروسی منتقله از خون مورد بحث قرار خواهد گرفت. همچنین این گردهمایی فرصتی خواهد بود که ضمن بررسی اولویت‌های پژوهشی در این حیطه، زمینه‌های همکاری دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بررسی شود.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی همایش  مراجعه نمایند.