رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

روابط عمومی،کانال ارتباطی در درون و برون سازمان است

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:" کانال ارتباطی در درون و برون سازمان، روابط عمومی است و اگر به جز این باشد به طور حتم نمی توان به اهداف برنامه ریزی شده دست یافت".

دکتر محمد رضا دارابی امروز  با حضور در جمع مسئولان و کارشناسان روابط عمومی در تالار دانشجو دانشگاه،با اشاره به اینکه روابط عمومی حرفه ای است آمیخته با علم و هنر، که می تواند بسیاری از پیام ها را با یک جمله، یک عکس و یا فیلم انتقال دهد، تصریح کرد: روابط عمومی ها می توانند با اطلاع رسانی به مردم، ایجاد ارتباط درون و برون سازمانی در راستای اهداف و برنامه های دانشگاه گام بردارند.

وی با بیان اینکه علیرغم مشکلات به وجود آمده ، پرسنل بهداشتی و درمانی بدون هیچ چشمداشتی در حال ارائه خدمت به مردم هستند و این در حالی است که کارانه اعضای هیات علمی و پرسنل حدود 12 ماه است که عقب مانده است افزود: روابط عمومی ها باید خدمات سیستم بهداشت و درمان و اقدامات انجام شده در توسعه فضاهای عمرانی به اطلاع مردم برسانند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، در بهترین شرایط تامین کننده 25 درصد از سلامت هستند و 75 درصد از عوامل بیماری ها به مولفه های اجتماعی باز می گردد تصریح کرد: "روابط عمومی ها باید با ارتباط موثر با سازمان های دیگر، مولفه های اجتماعی را به آنان معرفی کنند تا هر سازمان سهم خود را در حوزه سلامت مردم بدانند و در این زمینه تلاش کنند".

دکتر دارابی با بیان اینکه ارتباط درون سازمان نیز از دیگر وظایف مهم روابط عمومی به شمار می رود خاطر نشان کرد: " در این میان مسئول روابط عمومی هر حوزه، مسئولیت سنگینی در معرفی خدمات این حوزه دارد و باید با  ارتباط موثر با دیگر واحدها  اقدامات و برنامه های حوزه خدمتی خود را به دیگر بخش ها انتقال دهد".

وی تاکید کرد: کشف خبر صحیح و انتقال اخبار دانشگاه و نظرات دانشگاه می تواند در جایگاه این موسسه و دانشگاه موثر باشد.