تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

باید اطلاعات مردم در زمینه بیماری های منتقله از خون افزایش یابد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:" اطلاع رسانی در زمینه بیماری های منتقله از طریق خون به جامعه موضوع مغفول مانده ای است که باید سازمان های مرتبط با همکاری رسانه های گروهی به آن بپردازند".

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی امروز در نخستین همایش ملی "مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون" که در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد با اشاره به اینکه بیماری هایی مانند هپاتیت، HIV و HTLV1 ازطریق خون منتقل می شود و سلامت افراد به خطر می افتد تصریح کرد: " باید در زمینه راه های پیشگیری و خود مراقبتی در زمینه بیماری ها به مردم اطلاع رسانی شود و این امر نیازمند همکاری موثر سازمان های مرتبط  همچون جهاد دانشگاهی، سازمان انتقال خون و دانشگاه ها با رسانه های گروهی است ".

وی، اعتیاد به مواد مخدر و انجام رفتارهای پر خطر جنسی را از مهمترین راه های انتقال بیماری های عفونی خونی همچون ایدز و هپاتیت برشمرد و افزود: باید مردم در زمینه عوارض بیماری ها و عواقبی که ازاین بیماری ها می تواند گریبانگیرشان شود مطلع شوند و بدانند ابتلا به هپاتیت برابر با سیروز کبدی و مرگ و ابتلا به HIV  نیز برابر با از دست دادن سیستم دفاعی بدن است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ضمن قدردانی از جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به علت برگزاری کنگره "مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون" اظهار امیدواری کرد: نتایج این کنگره علاوه بر هم اندیشی و همفکری بیشتر اعضای هیات علمی  و صاحب نظران در زمینه راهکارهای درمانی و روش های پاتولوژی، زمینه اطلاع رسانی به مردم را نیز افزایش دهد.

اولین همایش ملی "مدیریت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون" از دوم تا چهارم آبان ماه سال جاری از سوی مرکز تحقیقات عفونت‌های منتقله از خون جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و شبکه هپاتیت ایران در شهر مشهد در حال برگزاری است.

در این همایش تازه‌های اپیدمیولوژی،‌ تشخیص، درمان، مراقبت و کنترل عفونت‌های منتقله از خون شامل هپاتیت‌های ویروسی B و C، HIV/AIDS،HTLV و سایر عفونت‌های ویروسی و غیر ویروسی منتقله از خون مورد بحث می گیرد.