دبیر مجمع و رییس مرکز بهداشت شماره یک مشهد:

مجمع سلامت، با نگاهی نوین توجه ویژه ای به بعد اجتماعی سلامت دارد

دبیر مجمع سلامت مشهد مقدس،  با اشاره به اینکه مجمع سلامت با  نگاه نوین توجه ویژه ای به بعد اجتماعی سلامت دارد اظهار کرد:" باید با استفاده از ظرفیت ها و توان سازمان های دولتی ، سازمان های مردم نهاد و جامعه ،سلامت را حفظ و ارتقاء داد".

دکتر ناصر امینی در نخستین مجمع سلامت شهرستان مشهد با بیان اینکه منابع محدود و مشکلات حوزه بهداشت و درمان زیاد است خاطر نشان کرد:"برای اینکه بتوان به حد مطلوب سلامت رسید باید موضوع اجتماعی کردن سلامت را به شکلی عملی در جامعه به اجرا رساند".

وی به دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت در مشهد مقدس اشاره کرد و اظهار کرد: "تا پیش از اجرای این برنامه، تعداد مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت  241 واحد بود که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت 382 مرکز افزایش پیدا کرد".

رییس مرکز بهداشت شماره یک مشهد با اشاره اینکه در برنامه تحول نظام سلامت به موضوع بیماری های غیر واگیر به ویژه دیابت و فشار خون توجه جدی شده است خاطر نشان کرد:" با اجرای این برنامه 81 هزار بیمار مبتلا به دیابت و 152 هزار و 490 بیمار مبتلا به فشار خون در مناطق زیر پوشش دانشگاه شناسایی شد".

وی با اشاره به اینکه تعداد بیماران مبتلا به فشار خون و دیابت بیش از میزان موارد شناسایی شده است اظهار کرد:" تنها راه شناسایی تمامی بیماران مبتلا ، اجتماعی کردن سلامت و درگیر کردن تمام مردم جامعه با موضوع سلامت است".

دکتر امینی به طرح های اجرا شده در قالب برنامه تحول نظام سلامت اشاره و خاطر نشان کرد:  با اجرای برنامه تحول نظام سلامت 235 پروژه بهداشتی به اجرا در آمد که 152 پروژه به بهره برداری رسیده است و 83 پروژه نیز با پیشرفت فیزیکی مختلف در حال پیگیری است که تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

دبیر مجمع سلامت مشهد مقدس  با بیان اینکه پس از برنامه تحول نظام سلامت یک هزار و 26 تخت بیمارستانی به مجموع تخت های بیمارستانی مشهد افزوده شده است خاطر نشان کرد: "همچنین سه کلینیک ویژه نیز در مناطق کم برخوردار برنامه ریزی و به اجرا در آمده است".

رییس مرکز بهداشت شماره یک مشهد، کاهش هزینه های درمانی و ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی را از دیگر دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت برشمرد.

دکتر امینی اظهار امیدواری کرد: "با همکاری سازمان ها، بتوانیم بحث سلامت را در مشهد مقدس به حدی برسانیم که لایق زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) باشد".