مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه های برتر کشوری شد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایگاه بسیار خوبی در حوزه آمار داردمدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از کسب رتبه های برتر این مدیریت در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر سید مسعود ساداتی در حاشیه مراسم روز آمار و برنامه ریزی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در مراسمی که همزمان با روز آمار و برنامه ریزی در وزارت بهداشت برگزار شد،دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب سه رتبه نخست و یک مقام دومی شد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری یکی از پرافتخارترین دانشگاه ها در کسب رتبه های برتر بود تصریح کرد: "این امر مسئولیت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات را در  انجام دقیق برنامه ها بر اساس اهداف وزارت بهداشت سنگین تر می کند".

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فعالیت گروه آمار دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبتنی بر داده های ثبتی است و  این امر موجب می شود داده های با کیفیت بالا و رسمی به مراکز درمانی و آموزشی ارائه شود خاطر نشان کرد:" ارائه اطلاعات صحیح آماری نقش مهمی در تصمیم سازی و تصمیم گیری مدیران ایفا می کند".

مهندس ساداتی بیان کرد:" حوزه آمار و برنامه ریزی دانشگاه همواره سه اولویت  اطلاع رسانی صحیح، کیفیت و مدیریت اطلاعات را در دستور کار خود برای ارائه آمار صحیح و حقیقی در سطح دانشگاه قرار داده است".

وی به نقش مهم آمار در برنامه ریزی های کلان هر سازمان اشاره کرد و گفت: "به طور قطع تصمیمی  که بر اساس آمار درست و حقیقی گرفته نشود، تنها موجب هدر رفت منابع می شود ".

مراسم گرامیداشت روز آمار و برنامه ریزی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مدیران حوزه آمار و فناوری اطلاعات و جمعی از کارشناسان آمار دانشگاهی و مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی برگزار شد. در این مراسم از افراد برتر این حوزه با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

مخاطبان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به اینجامراجعه کنند.