تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

باید همه در زمینه مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت مشارکت فعال داشته باشند

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سلامت یک مقوله درون سازمانی نیست و عوامل و مولفه های اجتماعی مختلفی بر آن اثر گذار است تصریح کرد:" باید تمامی سازمان ها درارتقاء شاخص های سلامت جامعه تلاش و مشارکت داشته باشند".

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی امروز در نخستین مجمع سلامت مشهدکه در تالار رازی برگزار شد با اشاره به اینکه مشهد مقدس با توجه به اینکه سالانه میلیون ها زائر برای زیارت بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا وارد این شهر می شوند از ظرفیت های بالایی در حوزه سلامت برخوردار است اظهار کرد: "آستان قدس رضوی، استانداری، فرمانداری، شهرداری و خیران و بسیاری از موسسات دولتی باید به عوان  بازوان پرتوان حوزه سلامت شاخص های سلامتی این شهر را ارتقاء دهند و در این زمینه مشارکت فعال داشته باشند".

وی با تاکید بر اینکه مردم باید در زمینه خود مراقبتی و خود کنترلی توانمند شوند و با انتخاب سبک زندگی سالم، سلامتی خود را حفظ کنند خاطر نشان کرد:" ایجاد کانون های سلامت محله و مجمع سلامت شهرستان و استان به منظور افزایش مشارکت جامعه و تمام سازمان ها تشکیل شده است".

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه مداخله گران حوزه سلامت تهدیدی برای سلامت مردم به شمار می روند که تنها برای منفعت طلبی در این حوزه فعالیت می کنند تصریح کرد:" مجمع سلامت شهرستان ها باید در این زمینه وارد شوند و از فعالیت این گروه ها که از کم آگاهی مردم سوء استفاده می کنند ممانعت کنند".

وی افزود:" خوشبختانه یکی از شاخص های کاری دولت یازدهم و دوازدهم مسئله سلامت است و اجرای برنامه تحول نظام سلامت، ایجاد سند پیشگیری بیماری های غیر واگیر، تصویب سند استان ها و شهرستان ها و ایجاد زمینه مشارکت خیران از مهمترین اقدامات به شمار می رود".

دکتر دارابی با تاکید بر اینکه همه باید برای داشتن جامعه سالم تلاش کنند اظهار کرد:" لازمه رشد شاخص های  فرهنگی، اجتماعی و سیاسی موضوع سلامت است که باید مورد توجه قرار گیرد".