رییس دانشگاه: هیات امنا یکی از ارکان اساسی تصمیم گیری در دانشگاه ها محسوب می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:  هیات های امنا یکی از ارکان مهم تصمیم گیری در دانشگاه ها محسوب می شوند که در پیشبرد اهداف بر اساس اسناد بالادستی نقش موثری را ایفا می کنند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشکده علوم پزشکی تربت جام خاطر نشان کرد: به همت اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان و حمایت هیات امنا،  دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال های اخیر جایگاه مطلوبی را در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، درمانی، بهداشتی، توسعه و غذا و دارو کسب کرده است.

وی تصریح کرد: بر اساس ارزیابی های انجام شده، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش رتبه ممتاز را کسب کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بازنشستگی اعضای هیات علمی پیشکسوت و دعوت محدد به کارآنان را از دیگر اقدامات عنوان کرد و گفت: با این اقدام امکان جذب اعضای هیات علمی جوان و نخبه در رشته های مختلف در دانشگاه فراهم شد ضمن اینکه رتبه های آموزشی دانشگاه نیز رشد مطلوبی  پیدا کرد.

دکتر دارابی به دستاوردهای حوزه پژوهشی اشاره کرد و گفت:در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه دوم کشور را در حوزه فناوری کسب نموده است و در رتبه بندی تایمز آسیایی نیز رتبه 150 را کسب و همردیف دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گرفته است.

وی کسب جایگاه های مناسب در رتبه بندی های وبومتریک، لایدن و شانگهای را از دیگر موفقیت های دانشگاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر فعالیت موثر شرکت های دانش بنیان در پژوهشکده بوعلی موجب شده است که این دانشگاه به اهداف دانشگاه های نسل سوم بیش از پیش نزدیک شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص خوابگاه به تمام دانشجویان متقاضی، برگزاری برنامه های فرهنگی و فوق برنامه ویژه دانشجویان و برگزاری اردوهای جهادی در مناطق کم برخوردار را از جمله فعالیت های حوزه دانشجویی فرهنگی عنوان کرد.

دکتر دارابی به اقدامات انجام شده در حوزه توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی اشاره و تصریح کرد: درسال های اخیر بیش از 320 هزار متر مربع فضای جدید ایجاد و 320 هزار متر مربع نیز بهسازی و بازسازی شده است که این امر نقش موثری در توسعه کیفی خدمات و افزایش رضایت مندی داشته است.

وی ساخت بیمارستان 320 تختخوابی شهید هاشمی نژاد را از مهمترین پروژه های در حال اجرای دانشگاه عنوان کرد و گفت: تلاش می شود با حمایت مجلس شورای اسلامی و وزارت بهداشت این پروژه که در راستای ارتقاء خدمات به مردم منطقه در حال ساخت است به بهره برداری برسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: استفاده بهینه از تونل سلامت میان بیمارستان امام رضا(ع) و قائم(عج) و تجمیع برخی از بخش های این مراکز را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: تا کنون بخش های پوست و ارتوپدی تجمیع شده است و دیگر بخش ها نیز در دستور کار قرار دارد که به طور حتم این اقدام ضمن افزایش خدمات رسانی به مردم بهبود شرایط آموزش را نیز به همراه خواهد داشت.

وی ذخیره سازی داروهای مورد نیاز را از دیگر اقدامات عنوان کرد و گفت: با اقدامات انجام شده دانشگاه در این زمینه کمبودی ندارد.

گفتنی است: تصویب بودجه تفضیلی سال 98 و عملکرد سال 97 از مهمترین مباحثی بود که در این نشست مطرح شد.