رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:نیروی انسانی شاخص و اعتبار هر سازمان است

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: ارتقای سلامت مردم از اولویت های مهم دولت تدبیر و امید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: نیروی انسانی شاخص و اعتبار هر سازمان است و هر موسسه ای بتواند در حوزه تکریم ارباب رجوع بهتر عمل کند در جامعه از اعتبار بیشتری برخوردار است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در مراسم گرامیداشت هفته دولت و تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بانک رفاه کارگران با بیان اینکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از آموزش و پرورش در ابعاد نیروی انسانی و وسعت کاری بزرگترین وزارت کشور محسوب می شود که به شکل 24 ساعته در حال خدمات رسانی به مردم است تاکید کرد: امروزه خدمت در حوزه سلامت دیگر تک بعدی نیست که فقط پزشک عامل درمان باشد بلکه تمام کسانی که در این حوزه سهیم هستند به نسبت سهم خود هم مسئولند و هم مورد احترام هستند.

وی با بیان اینکه شاغلین حوزه سلامت در هر طبقه شغلی اعم از پزشک، پرستار و دیگر اعضای تیم سلامت و کارکنان برای ارتقاء شاخص های بهداشتی و درمانی در اقصی نقاط استان تلاش می کنند خاطر نشان کرد: حوزه سلامت به دلیل اولویت داشتن تکریم ارباب رجوع توانسته است اعتبار بسیار خوبی را در میان مردم به دست بیاورد و نیروهایی که در این حوزه فعال هستند از حرمت بیشتری در جامعه برخوردارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آیه شریفه سوره مائده" هرکس انسانی را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است" خاطر نشان کرد: در نجات جان انسان ها در حوزه سلامت همه فعالان این عرصه به اندازه سهم خود شریک هستند.

وی تصریح کرد:  هر گونه ایراد در زنجیره درمان، خدمات رسانی به مردم را دچار خدشه می کند و از سوی دیگر هر جا حلقه به هم پیوسته درمان وظیفه خود را به نحو احسن ارائه دهد خدمت رسانی به شکل مطلوبی صورت می گیرد و رضایت مندی را افزایش می دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  ضمن قدردانی از تلاش های تمامی فعالان و شاغلان در حوزه سلامت اظهار کرد: به طور حتم موفقیت و پیشرفتی که امروز دانشگاه در عرصه های ملی و بین المللی کسب کرده است به همت و تلاش این عزیزان بوده است.

دکتر دارابی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای بیش از 23 هزار کارمند ، 9200 دانشجو در رشته و مقاطع مختلف و 960 عضو هیات علمی است  که برای دریافت خدمات بانکی خود نیازمند یک بانک عامل با خدمات رسانی مناسب همراه با سرعت و دقت هستند خاطر نشان کرد: بانک رفاه کارگران به طور حتم این ویژگی ها را داراست و تا کنون توانسته است همکاری بسیار موثری را با دانشگاه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه همکاری بانک رفاه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد منشاء خیر و برکت زیادی بوده است و در این مدت این بانک حمایت های مناسبی را از حوزه سلامت و کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه داشته است تصریح کرد: اهدای آمبولانس ها به منظور توسعه ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی از مهمترین اقداماتی است که بانک رفاه در راستای حمایت از حوزه سلامت داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد: همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بانک رفاه روزبروز گسترش یابد.

در پایان این مراسم از کارکنان برگزیده دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدای لوح تقدیر و هدایا قدردانی شد.