یک پزشک ایتالیایی: علم هیپنوتیزم در ایران آینده ای درخشانی دارد

علم هیپنوتیزم از قرن 18 وجود داشته  اما به دلیل مشکلات فرهنگی گسترش نیافته است اما خوشبختانه آینده هیپنوتیزم در ایران اینده درخشانی است.

دکتر اریکو فکو از ایتالیا متخصص بیهوشی در حاشیه برگزاری نخستین گنگره آسیایی هیپنویزم که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه هیپنوتیزم یک حالت فیزیکی است که در ذهن اتفاق می افتاد و توانایی توجه فرد را به یک موضوع زیاد می کند بیان کرد:  به همین دلیل می توان با هیپنوتیزم اقدامات جراحی انجام داد و بیمار هیچ دردی را احساس نکند.

وی با اشاره به اینکه مزیت علم هیپنوتیزم کاهش عوارض نسبت به روش های دیگر درمانی است، ابراز کرد:  متاسفانه هر علمی کاربرد خاص خودش دارد؛ در پزشکی روی بدن کار می  کنند ولی این موضوع کافی نیست زیرا بدن ما توانایی بیشتری دارد به عنوان نمونه برای سفرهای طولانی مدت خود را هیپنوتیزم می کنم تا بدن راحت تر باشد و بتوانند به ذهن نظم دهند.

اریکو فکو با بیان اینکه در حال حاضر هیپنوتیزم مخصوص روانشناسی، روانکاوی، رشته های بیو فیزیک و درمانی و پزشکی است، عنوان کرد: در علوم روانشناسی هیپنوتیزم کاربردهای فراون دارد زیرا ارتباط با روان درمان گر مهم است بنابراین این روش درمانی می تواند مشکلات بیماران را درمان کند علاوه براین هیپنوتیزم در انواع و اقسام عمل های جراحی بدن کاربرد دارد.

وی اظهار کرد: فعالیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر فتحی در این زمینه مطلوب است و  اینده هیپنوتیزم در ایران خیلی خوب است.

وی عنوان کرد: در علوم سنتی ایران به روح وروان بیمار نیز توجه می کردند اما درد داشتن یک موضوع پیچیده ای است زیرا بسیاری از بیماریهای جسمی ما منشا روانی دارد به عنوان مثال وقتی ما استرس داریم تنفس سریعتر می شود بنابراین طریقه درمان اهمیت دارد.