دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان کنگره ملی علم خواب

کنگره ملی علم خواب آذر ماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این کنگره 27 الی 29 آذر ماه در محورهای بيخوابی و كم خوابي،پرخوابی/ نارکولپسی،خواب و اختلالات ريتم سيركادين ،اختلالات خواب و مشاغل ،ختلالات تنفسي حين خواب،خواب در كودكان،خواب در سالمندان،اختلالات حركتي حين خواب/ سندروم پای بیقرار،پاراسومنیا،خواب در بيماريهاي طبي و جراحی ،خواب در بيماريهاي روانپزشكي،علوم اعصاب شناختی و خواب ،نقش طب مکمل و تلفیقی در خواب ،کاربرد انفورماتیک پزشکی در اختلالات خواب،کاربرد فناوری در اختلالات خواب، اختراعات در حوزه علم خواب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

دبیر علمی کنگره ملی علم خواب در گفتگو با وب دا با بیان اینکه هر انسان حدود 25 سال از عمر خود را در خواب مي گذراند اظهار کرد: تا چند دهه قبل از خواب بعنوان يك مرحله منفعل از زندگي ياد مي شد اما امروزه مشخص شده است كه بسياري از جنبه هاي جسمي و رواني انسان در خواب ساخته يا بازسازي مي شود و به همين علت در سالهاي اخير توجه به علم خواب و اختلالات آن بصورت روزافزوني در دنيا گسترش يافته است.

دکتر مهناز امینی خاطر نشان کرد: به منظور توجه بیشتر به مقوله علمی خواب دانشگاه علوم پزشكي مشهد بر آن شده است با همكاري دانشگاههاي تراز اول كشور كنگره ملی علم خواب را با حضور اساتيد، دانشجويان و علاقمندان رشته هاي وابسته برگزار نماید.

اعضای هیات علمی، پژوهشگران و علاقمندان می توانند مقالات خود را تا 15 آبان ارسال نمایند و برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت کنگره به نشانی ( اینجا) مراجعه کنند.

این کنگره به همت دانشگاه علوم پزشكي مشهد و با همكاري مركز تحقيقات بيماري هاي ريه و مركز تحقيقات علوم رفتاري دانشگاه و همچنين با مساعدت دانشكده مهندسي دانشگاه فردوسي مشهد و دانشگاه بين المللي امام رضا (ع) برگزار می شود.