کارگاه علمی و عملی تغذیه در کودکان برگزار می شود

کودک شاد از مهارت های اجتماعی بیشتری برخوردار استکارگاه علمی و عملی تغذیه  در کودکان به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فرهنگسرای کودک و آینده برگزار می شود.

متخصص اطفال و استاد یار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا، با اشاره به اینکه این کارگاه آموزشی به صورت رایگان برای مادران باردار و تمامی مادران برگزار می شود تا به سوالات آنها در خصوص تغذیه کودکان پاسخ داده شود، گفت: در این کارگاه آموزشی 3 ساعته نکات مهمی در حوزه تغذیه کودکان، میزان غذای مورد نیاز کودکان، تفسیر منحنی رشد کودکان توسط مادران ارائه می شود.

دکتر بهاره ایمانی تصریح کرد: نحوه برخورد صحیح مادران با کودکان بد غذا، چگونگی برخورد با کودکی که هنگام خوردن غذا خشونت نشان می دهد و نحوه ارائه غذای جدید به کودکان از دیگر مواردی است که دغدغه مادران بوده و در این کارگاه آموزشی به این سوالات پاسخ داده می شود.

وی با بیان اینکه تغذیه صحیح کودکان نگرانی اصلی والدین است، ابراز کرد: متاسفانه والدین منبع علمی و موثقی برای دریافت اطلاعات در حوزه تغذیه کودکان ندارند و اکثر مطالبی که در این حوزه در  وب سایت ها منتشر می شود نادرست است بنابراین آگاهی بخشی به والدین و به خصوص مادران در خصوص تغذیه سالم کودکان اهمیت دو چندانی دارد.

دکتر ایمانی با اشاره به اینکه تغذیه در سالهای اول عمر از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه بیشترین تاثیر را در تمام عمر فرد باقی می گذارد، افزود: کودکی که در دو سال اول عمر دچار سو تغذیه می شود از بهره هوشی کمتری نسبت به سایرین برخوردار است.

وی عنوان کرد: بعد از دو سالگی ، مرحله قبل از بلوغ نیز در سلامت جسمی فرد اهمیت ویژه ای دارد بنابراین دوران قبل از بلوغ برای رسیدن فرد به قد نهایی خود نیز دارای اهمیت است و می تواند پایه گذار سلامتی فرد شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: کارگاه علمی و عملی تغذیه در کودکان 7 آذر ماه در فرهنگسرای کودک و آینده برگزار می شود.