کنگره بین المللی فوق تخصصی چشم پزشکی در مشهد آغاز به کار کرد

انتقال سامانه نوبت دهی اینترنتی بیمارستان چشم خاتم الانبیاء(ص) بر روی سایت رسمی دانشگاهبیست و نهمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران  صبح امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

دبیر علمی کنگره در گفتگو با وب دا با بیان اینکه این مجمع علمی نخستین بار است که برگزار می شود و  پیش از این تمام کنگره‌ها در تهران برگزار می‌شده است اظهار کرد: در روز نخست این کنگره یک نشست علمی بزرگ با حضور ده‌ها فوق تخصص چشم خواهد داشت و مراسم افتتاحیه، صبح چهارشنبه برگزار می‌شود.

دکتر محمد رضا صداقت خاطر نشان کرد: مهمانانی از کشورهای آمریکا، سوئیس، آلمان، کشورهای حاشیه‌ی خلیج فارس و همچنین ترکیه و عراق، در نشست‌های علمی کنگره حضور می‌یابند و به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

وی یادآور شد: در نشست پیش از کنگره که در روز نخست برگزار می‌شود ده‌ها فوق تخصص چشم از داخل و خارج کشور، در حوزه‌های شش‌گانه‌ی بیماری‌های چشم با یکدیگر به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

دکتر صداقت خاطر نشان ساخت: بیماری‌های قرنیه، شبکیه، جراحی پلاستیک چشم، انحرافات چشمی، آب‌سیاه و تومورهای داخل چشمی، گروه‌های فوق‌تخصصی کنگره می‌باشد.

نماینده‌ی دبیر اجرایی کنگره چشم پزشکی نیز در این زمینه به وب‌دا گفت: تا کنون بیش از 300 مقاله به دبیرخانه‌ی کنگره واصل شده که از میان آنها 165 مقاله برای ارائه در کنگره انتخاب گردیده است.

دکتر مرتضی مرتضوی اضافه کرد: بررسی آخرین تحولات دنیای چشم‌پزشکی و دستاوردهای نوین علمی در این زمینه‌ها موضوع اصلی کنگره است.

وی با بیان اینکه همزمان با اجلاس اصلی، شش کارگاه علمی در سالن‌های جنبی کنگره برگزار می‌شود گفت: در این کارگاه‌ها مباحث روز چشم‌پزشکی در گروه‌های شش‌گانه، مورد بحث قرار می‌گیرند.

دکتر مرتضوی با بیان اینکه ایران از نظر پیشرفت‌های دانش چشم‌پزشکی، جایگاه بسیار خوبی در جهان دارد گفت: در حال حاضر هیچ عملی در دنیا نیست که در ایران قابل انجام نباشد و از طرفی تمام اعمال جراحی چشم سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و توسط متخصصان این دانشگاه، قابل انجام است.

وی با یادآوری اینکه دست کم 10 استاد چشم پزشکی از کشورهای جهان به کنگره دعوت شده‌اند گفت: همه‌ی چشم‌پزشکان مطرح کشور در کنگره حضور دارند و یافته‌ها و دستاوردهای چشم‌پزشکی کشور را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

بیست و نهمین کنگره بین‌المللی فوق تخصصی چشم‌پزشکی که در مجموعه‌ی فرهنگی آموزشی سپید در بلوار خاقانی برگزار می‌گردد تا عصر جمعه ادامه دارد.