انجام عمل های جراحی زنده چشم در کنگره بین‌المللی چشم‌پزشکی در مشهد

بیمارستان علوی؛ تنها مرکز جراحی عروق در شمال شرق کشورانجام عمل های جراحی زنده چشم یکی از برنامه های مهم بیست و نهمین کنگره‌ی بین‌المللی چشم‌پزشکی است که در سه گروه مختلف قرنیه، جراحی پلاستیک و شبکیه انجام می شود.

به گفته‌ی دبیر اجرایی کنگره، عمل های جراحی در سه گروه مختلف قرنیه، جراحی پلاستیک و شبکیه برگزار می‌شود که شرکت‌کنندگان کنگره می‌توانند از طریق ویدیویی شاهد فرایند عمل و نحوه‌ی اقدامات استادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد باشند.

دکتر مرتضی مرتضوی گفت: در حال حاضر، سطح علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نظر تشخیص، درمان و اعمال جراحی در همه‌ی حوزه‌های شش‌گانه، با کشور برابری می‌کند و اگر تجهیزات و امکانات پیشرفته‌تری در اختیار جراحان قرار گیرد دانش علمی پزشکان مشهد حتی با سطوح علمی دنیا نیز برابری می کند.

وی یادآور شد: مباحث علمی امروز سه شنبه که در کارگاه‌های شش‌گانه‌ی کنگره تا ساعت شش عصر ادامه دارد موضوعات تخصصی و فوق تخصصی است و به عنوان برنامه‌های پیش کنگره محسوب می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: مراسم افتتاحیه کنگره ساعت 10 صبح فردا با حضور اعضای هیأت رئیسه‌ی انجمن چشم‌پزشکی ایران و انجمن چشم‌پزشکان خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مقامات استان خراسان رضوی برگزار می‌گردد.

وی ادامه داد: مباحث امروز که در کارگاه‌ها به صورت موجز و در سطوح تخصصی مطرح می‌شود طی سه روز آینده به صورت تفصیلی و گسترده بین استادان شرکت کننده و نیز از طریق سخنرانی‌ها و پوسترها مورد تبادل قرار می‌گیرد.

دکتر مرتضوی اضافه کرد: قرنیه، شبکیه، جراحی پلاستیک، اعصاب بینایی، آب سیاه و یووئیت، گروه‌های شش‌گانه‌ی بیماری‌های چشم هستند که در این کنگره مورد بررسی جامع قرار می‌گیرند و صدها محقق داخلی و خارجی، آخرین دستاوردها و تحقیقات خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

شایان ذکر است بیست و نهمین کنگره بین‌المللی چشم پزشکی از امروز سه شنبه 28 آبان تا جمعه اول آذر در مجموعه‌ی آموزشی فرهنگی سپید در بلوار خاقانی مشهد در حال برگزاری می‌باشد.

این کنگره با همکاری انجمن چشم‌پزشکی ایران، انجمن چشم‌پزشکان خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌گردد.

این، نخستین اجلاس کنگره‌ی بین‌المللی چشم‌پزشکی است که به جز تهران در یکی از استان‌های کشور برگزار می‌گردد و به سبب سطح تخصصی دانشمندان و متخصصین چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افتخار میزبانی این کنگره به مشهد داده شده است.