مشهد میزبان سومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

سومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی فروردین سال آینده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این کنگره در محورهای پیشرفت های بالینی در تحقیقات سلول های بنیادی،فن آوری های نوظهور در زیست شناسی سلول های بنیادی، کاربردهای سیستم ایمنی سلولهای بنیادی مزانشیمی،نقشهای فیزیولوژیکی و پاتولوژیک وزیکولهای خارج سلولی،برنامه های جدید Theranostic از EV،فن آوری های EV در کلینیک و صنعت،مهندسی ژن و ژن درمانی مبتنی بر سلول، داروی هدفمند،رویکرد اقتصادی به سلول درمانی،جهانگردی و سلول درمانی در ایران 25 و 26 فروردین در مشهد برگزار می شود.

این کنگره به منظور رشد و توسعه دانش و فناوری های سلول های بنیادی به همت سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، انجمن ژنتیک ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پژوهشگاه رویان و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

مهلت ارسال مقاله به این کنگره تا 30 بهمن خواهد بود و علاقمندان تا 23 فروردین مهلت دارند برای شرکت در این کنگره نام نویسی کنند.

مخاطبان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به اینجا مراجعه کنند.