وبینار تخصصی استرابیسم در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) برگزار می شود

کنگره بین المللی فوق تخصصی چشم پزشکی  در مشهد آغاز به کار کردعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: وبینار تخصصی روش های درمان استرابیسم با حضور مشاور کلینیک چشم پزشکی مایو روچستر آمریکا در بیمارستان تخصصی چشم خاتم الانبیا(ص) دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

دکتر علی اکبر صابر مقدم در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: این وبینار با حضور اعضای هیات علمی گروه چشم هفتم تیر ماه با سخنرانی دکتر برایان جی مهنی استاد چشم پزشکی کلینیک چشم مایو با محوریت روش های درمانی استرابیسم برگزار می شود.

فلوشیپ انحرافات چشمی و جراح پلاستیک چشم  تصریح کرد: باتوجه به برگزاری مجازی این گردهمایی علمی، پیش بینی می شود بیش از صد جراح چشم از سراسر کشور از مطالب علمی این وبینار استفاده کنند.

وی ابراز کرد: با توجه به اعلام فراخوان از سوی انجمن چشم پزشکی ایران ، پیش بینی می شود چشم پزشکان خارجی نیز از این برنامه علمی استفاده کنند.

در این وبینار دکتر قیاسی، دکتر علی اکبر صابر مقدم، دکتر یاسر کیارودی اساتید فلوشیپ استرابیسم نیز ایراد سخن خواهند کرد.

استرابیسم فرم شایعی از انحراف چشم است که نیاز به بررسی در خصوص روش های درمانی آن احساس می شود.