آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی برگزار شد

آزمون کارشناسی ارشد سال 99-98 رشته های گروه علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

مدیر امور آموزشی و نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون ها در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این آزمون در 2 روز متوالی 27 و 28 تیرماه 98 طی 4 نوبت صبح و عصر با حضور بیش ازشش هزار داوطلب ،که از این تعداد  4340  نفر زن (72درصد) و  1688  نفر مرد(28درصد) بودند در 51 رشته تحصیلی برگزار شد.

دکتر حسن قوامی خاطر نشان کرد: مهمترین تغییر آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های گروه پزشکی سال ۹۸، لزوم کسب حد نصاب نمره زبان انگلیسی است ،که بر این اساس کسب حداقل نمره ۱۰ از نمره‌ی ۴۰ یا به عبارتی ۲۵ درصد نمره در درس زبان انگلیسی از سال ۹۸ و بعد از آن الزامی است.
این آزمون با توجه به مصوبه مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت پس از تعویق یک ماهه به دلیل وقوع سیل سال جاری در کشور به همت مدیریت آموزشی، مرکز جامع آزمونها، مرکز حفاظت آزمونها و همکاری دانشکده های پزشکی و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امنیت و سلامت کامل همزمان با سراسر کشور برگزار گردید.

ظرفیت پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود230 نفر اعلام شده است و کلید اولیه سئوالات از طریق سایت اینترنتی  www.sanjeshp.ir  در دسترس خواهد بود.