فراخوان اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان غیر ایرانی شهریه پرداز دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نخستین فراخوان اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان غیر ایرانی شهریه پردازبر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بورس تحصیلی یک ساله به دانشجویان تحصیلات تکمیلی غیرایرانی شهریه پرداز اعطا می شود.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه  علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد:بر اساس مصوبات شورای بورس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حداکثر 10درصد از دانشجویان غیر ایرانی شهریه پرداز مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی(Ph.D)  که در دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند در صورت کسب موفقیت های چشم گیر و توانمندی های بالا بر اساس شیوه نامه مریوطه، تایید در شورای بورس دانشگاه و اخذ استعلامات مورد نیاز، از بورس یک ساله برخوردار می گردند.

دکترخواجوی راد افزود؛ دانشجویان غیر ایرانی که متقاضی دریافت این تسهیلات می باشند پس از مطالعه شیوه نامه مریوط، جهت ثبت نام با گروه آموزشی و دانشکده محل تحصیل هماهنگ نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده شرایط اعطای بورس ذکر شده بر روی لینک زیر کلیک نمایید: