آغاز نام نویسی در شانزدهمین دوره فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی

نام نویسی در شانزدهمین دوره فراخوان جذب عضو هیات علمی در رشته هاي علوم پايه و باليني دانشگاهها / دانشكده‌هاي علوم پزشكي و موسسات آموزش عالي و پژوهشي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آغاز شد.

به گزارش وب دا، بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تمامی افراد واجد شرایط دارای دانشنامه تخصصي و فوق تخصصي (و يا گواهي دوره فلوشيپ) در رشته‌هاي باليني و دانشنامه دكتراي تخصصيPh.D) ) و يا مدرك كارشناسي ارشد در رشته‌هاي علوم پايه در صورت دارا بودن دیگر شرایط می توانند از 23 آبان به مدت یک ماه در این فراخوان نام نویسی کنند.

بر اساس این اطلاعیه اعلام نیاز دانشگاهها/دانشکده های علوم پزشکی باقیمانده متعاقباً اعلام خواهد شد و در احتساب امتيازات علمي ، صرفاً به مستندات بارگذاري شده به صورت الكترونيكي در سامانه، توجه می شود.

در این اطلاعیه تاکید شده با توجه به اينكه ممكن است اعلام نيازهاي بارگذاري شده ويرايش شوند از متقاضيان شركت در فراخوان تقاضا مي‌شود اطلاعات را تا به روز رساني نهايي دنيال نموده و در صورت تمايل اولويت‌هاي انتخابي را ويرايش نمايند.

افراد واجد شرایط برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به اینجا مراجعه کنند.