آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی با یک ماه تاخیر برگزار می شود

027.jpg - 10.15 کیلو بایتبر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به منظور حفظ سلامت دانشجویان و رعایت پروتکل های بهداشتی، آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی با یک ماه تاخیر برگزار می شود.

به گزارش وب دا، بر این اساس با توجه به شرایط فعلی آزمون غربالگری امسال با یک ماه تاخیر نسبت به تاریخی که قبلا اعلام شده بود در تاریخ ششم تیرماه سال جاری برگزار می شود.

آزمون به صورت الکترونیک توسط مرکز سنجش و به صورت غیرمتمرکز در بیش از چهل دانشگاه برگزار می شود و برای حفظ سلامت دانشجویان مسئله فاصله‌گذاری فیزیکی و رعایت پروتکل های بهداشتی در نظر گرفته خواهد شد.

علاوه بر آن مانند سال های گذشته بعد از آزمون غربالگری کارگروهی انجام خواهد شد اما امسال موضوع کارگروهی در حیطه  های مختلف در ارتباط با کووید ۱۹ خواهد بود .

تمام تلاش برای حفظ سلامتی  شرکت کنندگان و در عین حال حفظ کیفیت آزمون صورت خواهد گرفت.