رویداد ایده پروری و کار آفرینی دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود

تمدید مهلت شرکت در رویداد ایده پروری و کار آفرینی دندانپزشکیرویداد ایده پروری و کارآفرینی دندانپزشکی آبان ماه امسال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این رویداد به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری شتابدهنده سلامت الکترونیکی متاسل 21 الی 23 آبان ماه سال جاری در محورهای مواد دندانی پیشرفته و درمانی، بهبود کیفیت خدمات دندانپزشکی، ابزار و تجهیزات دندانپزشکی و بهبود شرایط محیطی دندانپزشکی (ارگونومی، بهداشت جیوه، مدیریت مطب ) برگزار می شود.

این رویداد ویژه دانش آموختگان و دانشجویان رشته های دندانپزشکی، مهندسی پزشکی، بهداشت، شیمی، انفورماتیک پزشکی، علوم آزمایشگاهی، مکانیک و الکترونیک برگزار می شود و علاقمندان تا دهم آبان می توانند با مراجعه به نشانی

www.metacell.ir/dentist نسبت به نام نویسی اقدام کنند.

رتبه های برتر در این رویداد علمی علاوه بر جوایز نقدی، و تسهیلات بلاعوض، از شرایط استقرار در مرکز رشد نیز بهره مند می شوند.