دوازدهمین عضو هیات علمی دانشگاه به جمع يک درصد پراستناد برتر دانشمندان جهان پیوست

رشد بیش از  ۵۰ درصدی تعداد دانشمندان یک درصد پر استناد برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ESIبر اساس آخرین نتایج رتبه بندی ESI، دوازدهمین  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع يک درصد پراستناد برتر دانشمندان جهان پیوست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: دکتر رامین رضایی عضو هیات علمی پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکي مشهد  توانست در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی (Pharmacology & Toxicology) در جمع دانشمندان يک درصد پراستناد برتر ESI قرار گیرد و در نتیجه تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه حاضر در جمع يک درصد پراستناد برتر دانشمندان جهان، در طی هشت ماه اخیر  از 7 نفر به 12 نفر افزایش بابد.

دکتر محسن تفقدی با اشاره به اهمیت میزان استنادات به مقالات در رتبه بندی ESI (شاخص های بنیادین علم) و رشد هفتاد درصدی تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه حاضر در جمع يک درصد پراستناد برتر دانشمندان جهان در ماه های اخیر، خاطرنشان کرد : دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین تعداد دانشمندان يک درصد پراستناد برتر را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور دارد.

وی رشد قابل توجه استنادات به مقالات دانشگاه را از  عوامل تاثیرگذار در ارتقاء جایگاه دانشگاه  در رتبه بندی های جهانی دانست.

وی خاطر نشان کرد : در مهرماه  98 دکتر محمدجواد نجف زاده، در بهمن 98 دکتر غلامرضا کریمی ،در اسفند98 دکتر سیدمحمد تقدیسی حیدریان و در یک ماه اخیر دکتر مجید درودی و دکتر رامین رضایی توانستند در جمع یک درصد پراستناد برتر دانشمندان جهان قرار گیرند.

دکتر محسن تفقدی تصریح کرد: تا قبل از سال 98 نیز دکترحسین حسين زاده، دکتر محمد رمضانی، دکتر خلیل آبنوس، دکتر مهرداد ایرانشاهی، دکتر محمود رضا جعفری، دکتر محمد حسین بسکابادی و  دکتر امیر حسین صاحبکار توانسته اند در جمع دانشمندان يک درصد پراستناد برتر ESI حضور یابند.

نتایج رتبه بندی ESI ( شاخص های بنیادین علم) هر دو ماه بروز رسانی می شود و معیار ارزیابی آن میزان استناد به مقالات منتشر شده در مجلات ISI می باشد.

# تقدیرحسین یوسف پور 1399-04-09 08:02
با دیدن این گونه اساتید و دانشمندان در صفحه اول سایت دانشگاه هر روز صبح انرژی می گیریم
پاسخ | پاسخ با نقل قول کردن | نقل قول