موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هشتمین المیپاد دانشجویی کشور

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در هشتمین المپیاد دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور موفق به کسب عناوین برتر شدند.

به گزارش وب دا، مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در هشتمین دوره المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد  موفق به کسب مدال طلای انفرادی و برنز تیمی حیطه علوم پایه شدند.

دکتر مریم خالصی افزود: این المپیاد 13 شهریور  سال جاری به منظور شناسایی دانشجویان مستعد و دارای بار علمی بالا و ایجاد روحیه نشاط و رقابت علمی در بین دانشجویان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست بسیار خوب ظاهر شود.

وی با اشاره به رشد کیفی المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، ابراز داشت: در هشتمین دوره المپیاد دانشجویی کشور، افزوده شدن حیطه های جانبی به چهار حیطه اصلی مسابقات، بر کیفیت المپیاد افزود؛ که این مهم با هدف پیشرفت جنبش نرم افزاری  در راستای دستیابی به چشم انداز 20 ساله کشور پیش بینی شده بود.

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد،تاکید کرد: المپیاد دانشجویی هر ساله در چهار حیطه اصلی برگزار می شد، که امسال علاوه بر حیطه های استعداد بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت و مطالعات بین رشته ای (که امسال تحت عنوان فلسفه برگزار شد)، حیطه جانبی در بحث فلسفه و استعداد بالینی نیز برگزار شد.

وی به موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هشیمن دوره المپیاد دانشجویی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد هر ساله شاهد موفقیت دانشجویان خود در المپیاد های کشوری بوده است و امسال نیز  دانشجویان  این دانشگاه در حیطه علوم پایه رتبه نخست کشوری را به دست آورده و مدال طلا را کسب کردند.

دکتر مریم خالصی اضافه کرد:در این دوره خانم منیبا بیجاری و آقای یحیی شاهرخی دانشجویان رشته پزشکی به ترتیب موفق به کسب مدال طلا و برنز انفرادی در حیطه علوم پایه شدند، همچنین تیم علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل خانم ها بیجاری و طوسیان و آقای شاهرخی مدال برنز تیمی را نیز در این حیطه کسب کردند.

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به هشتمین دوره از المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، خاطر نشان کرد: در این دوره در هر حیطه، سه نفر شرکت کننده بر اساس مقررات اعزام شدند که علاوه بر آن در حیطه جانبی نیز یک تیم پنج نفره، گروه را همراهی می کرد.

وی با تاکید بر اینکهدر دیگر تیم های دانشگاه نیز دانشجویان تمام تلاش خود را داشتند ادامه داد:  در حیطه فلسفه نیز خانم غزل بهروان موفق به کسب دیپلم افتخار شد.

دکتر خالصی ادامه داد: برنامه ما در دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه جذب دانشجویان توانا برای تمامی حیطه های المپیاد است و با توجه به متفاوت بودن حیطه ها با یکدیگر در این خصوص برنامه خاصی داریم.

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به برگزاری همایش المپیاد در دانشگاه اشاره کرد و ابراز داشت: در این همایش که در مهر و آبان هر سال برگزار می کنیم دانشجویان شرکت کننده در المپیاد سال قبل حضور داشته و مزایای شرکت در المپیاد را برای دیگر دانشجویان باز کرده و از این جهت منجر به رشد استقبال دیگر دانشجویان می شوند.

وی اطلاع رسانی از برگزاری همایش المپیاد، ثبت نام و برنامه ریزی برای هر حیطه المپیاد را از برنامه های دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه عنوان کرد و گفت: ما از دانشجویان شرکت کننده در المپیاد دانشجویی در سال جاری تقدیر خواهیم کرد؛ که سال گذشته این مراسم با حضور وزیر بهداشت برگزار شد.

خالصی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همایش المپیاد را در هر دانشکده ای به شکل مجزا و در مدت یک هفته برگزار می کند و از این حیث تمامی دانشجویان علاقمند می توانند در دانشکده خود از همایش استقبال کنند.

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مزایای شرکت در المپیاد دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و ابراز داشت: با شرکت در المپیاد دانشجویی امتیازی در اختیار دانشجو قرار خواهد گرفت که می تواند از آن، جهت ورود به عضویت واحد استعدادهای درخشان استفاده کنند.

وی اضافه کرد: استفاده از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان نیز در این میان مطرح است که معمولا برای دانشجویان کسب کننده مدال در این مسابقات امتیاز بسیار خوبی از این حیث دیده شده است.