ابلاغ دستورالعمل یازدهمین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی

یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی با عنوان «تیتر ۱۱» و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم برگزار می شود.

این جشنواره  با هدف ظرفیت‌سازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی در سه بخش رقابتی، نمایشگاهی و برنامه های جنبی برگزار خواهد شد که در بخش رقابتی آثار برتر، نشریات برتر، فضای مجازی، بخش ویژه (نویسنده برتر و نشریه برتر) انتخاب و معرفی می شوند.

بر اساس اعلام دبیرخانه این جشنواره تمامی فرآیندهای این جشنواره اعم از دریافت آثار و داوری به صورت الکترونیک صورت می گیرد.

متقاضیان شرکت کننده در جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۱» می توانند از ۲۱ مهرماه تا ۲۱ آبان ماه سال جاری نسخه الکترونیکی آثار خود را در سامانه دبیرخانه یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی به نشانی titr۱۱.ir بارگذاری کنند.

گفتنی است تنها نشریاتی که از ۱ اسفند ۱۳۹۵ الی ۱۵ آبان ۱۳۹۷ منتشر شده اند می توانند در جشنواره شرکت کنند.

مخاطبان برای دریافت دستورالعمل این جشنواره می توانند به اینجا  مراجعه کنند.