انتخاب دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

در مراسمی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مدیران این حوزه، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه انتخاب شد.

به گزارش وب دا، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست ،یکی از نقاط قوت معاونت دانشجویی در سال گذشته را حضور فعالانه اعضای شورای صنفی و پیگیری مطالبات به حق دانشجویان دانست.

صالح مقدم  با بیان ماهیت کارکردی و قانونی شورای صنفی دانشجویان تاکید کرد: اعضاء شوراهای صنفی با حضور و فعالیت در این شورا ، از نزدیک با امکانات و محدودیت های دانشگاه برای پاسخگویی به مطالبات صنفی آشنا شده و از طریق گفتگو و مذاکره منطقی با مسئولین دانشگاه به خوبی می توانندمطالبات خود را پیگیری کنند.

در ادامه، زهرا سعادت دانشجوی رشته پرستاری، علی ذوالفقاری دانشجوی پزشکی و دکتر سیدجواد پورافضلی از شورای صنفی تحصیلات تکمیلی جهت انتخاب دبیر شورای صنفی دانشجویان کاندید شدندکه پس از رای گیری " علی ذوالفقاری " دانشجوی ترم۶ رشته پزشکی به عنوان دبیر شورای صنفی دانشجویان انتخاب شد.

دکتر اسماعیل زاده مدیر دفتر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نمایندگی از رییس دانشگاه نیز در این نشست حضور داشت.