برگزاری همایش کشوری شوراهای انضباطی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد

همایش کشوری شوراهای انضباطی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش وب دا، این همایش با حضور کارشناسان و دبیران شوراهای انضباطی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منظور تقدیر از دانشگاه های برتر، بحث و تبادل نظر در خصوص اقدامات انجام شده در یک سال اخیر و تبیین برنامه های پیش رو به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

دبیر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این نشست در گفتگو با وب دا اظهار کرد: قرار است در این نشست شیوه نامه جدید شوراهای انضباطی دانشجویی که به تایید وزارت بهداشت و وزارت علوم رسیده است مورد آموزش و بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

دکتر نجمه خدادادی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه شورای انضباطی دانشجویان خاطر نشان کرد: در دو سال اخیر این دانشگاه در میان دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک؛ رتبه برتر را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: علی رغم حجم زیاد پرونده های موجود و کمبود نیروی انسانی، همکاری و حمایتی که میان مسئولان دانشگاه و این حوزه وجود دارد موجب شده است که در ردیف دانشگاه های پیشرو باشد.

در این همایش ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده،  رتبه های برتر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند و دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، جهرم، گیلان، اهواز و گلستان موفق به کسب رتبه های برتر شدند.

همچنین در این نشست از ارزیابان کشوری که در یک سال اخیر با مجموعه های شورای انضباطی دانشگاه ها همکاری داشته اند قدردانی شد.