افزایش پهنای باند اینترنت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش پهنای باند اینترنت خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، صالح مقدم اظهار کرد: با توجه به کمبود پهنای باند اینترنت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کندی سرعت اینترنت خوابگاه ها، پس از بررسی وضعیت موجود تصمیم بر آن شد با استفاده از پهنای باند اختصاصی فناوری اطلاعات دانشگاه این کمبود برطرف شود.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس پهنای باند کاربران تا ۵  برابر (5 Mbps) افزایش یافته است.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تمامی دانشجویان  می توانند از سهمیه روزانه ۸۰۰ مگابایت در هر قسمت از دانشگاه و همچنین خوابگاه ها استفاده نمایند و مشکل الزامی بودن درج نام کاربری با حروف کوچک نیز برطرف شده است.