سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی؛ دانشجویان باید خود را در تمامی ابعاد رشد دهند

سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: دانشجویان باید از فرصت مغتنمی که در سال های تحصیل برایشان به وجود آمده است بهره لازم را برده و در تمام ابعاد فردی، اجتماعی، فرهنگی و حتی ورزشی رشد نمایند.

دکتر فاطمه محرری در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ خاطر نشان کرد: دانشجویان در دوران تحصیل باید با کسب مهارت های علمی و عملی خود را برای حضور در جامعه و خدمت به مردم آماده کنند.

وی به گسترش آموزش مهارتهای زندگی در بین دانشجویان در کنار تحصیل دروس تخصصی تاکید کرد و از اساتید و دانشجویان خواست جهت برون رفت از یکنواختی فضای دانشگاه راهکارهای خود را به معاونت فرهنگی و دانشجویی ارائه دهند.

دانشجویان سرمایه های ارزشمند جامعه هستند

رئیس دانشکده علوم پیراپزشکی نیز در این همایش اظهار کرد:درگذشته در بحث توسعه جوامع،تاکید بر منابع مالی،دانش فنی و فناوری های نوین بود،اما هم اکنون در تمام دیدگاههای مدیریتی معتقدند که مهم ترین منبع برای توسعه ی هرجامعه،نیروی انسانی جامعه است.

دکتر محمد خواجه دلویی با تاکید بر اینکه دانشجویان سرمایه های ارزشمند جامعه هستندخاطر نشان کرد: دانشجو باید  ضمن پویا بودن، در راستای کسب علم و دانش و مهارتهای تخصصی  تلاش کند  تا در آینده بتواند به شکل مطلوبی در جامعه خدمت نماید.

دکتر خواجه دلوئی افزود: نقش دیگری که در دانشگاهها به نظر کم رنگ می رسد،نقش پذیری اجتماعی و پیداکردن هویت اجتماعی دانشجوست.

مراسم روز دانشجو و گرامیداشت شهیدان 16 اذر با حضور دکتر فاطمه محرری سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر خواجه دلویی رییس دانشکده، دکتر معراجی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده، دانشجویان و تنی چند از اساتید این دانشکده در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.